Întoarcerea fiului risipitor - Volum de poezii

Poeziile lui Ștefan Gabriel Mateescu explorează legătura strânsă dintre identitatea națională și credința religioasă.

Articol publicat de Viorel   ~  

Autor, publicist si redactor sef al Editurii Ler.

"Întoarcerea fiului risipitor" este o colecție de versuri scrisă de un autor tânăr, cu un viitor promițător. Poeziile lui Ștefan Gabriel Mateescu explorează legătura strânsă dintre identitatea națională și credința religioasă.

Prin versurile sale, autorul își exprimă dragostea pentru patrie, reliefând frumusețea naturii și istoria îndepărtată. În fiecare vers se simte mândria și admirația pentru tradițiile și valorile creștine care au format națiunea, la fel se simte și repulsia față de trădare, hoție, exploatare, minciună.

enter image description here

Ștefan Gabriel Mateescu este un tânăr pasionat și devotat, care își croiește propriul său drum în peisajul literar contemporan. Poeziile sale emană emoții, sunt pline de simboluri și metafore. Talentul acestui tânăr autor nu se rezumă doar la poezie, el experimentează și în domeniul literaturii, încântând cititorii cu povești pline de suspans, aventură și introspecție.

Fiecare carte a lui Ștefan este o fereastră către o lume nouă, cu fiecare scriere, el evoluează și se reinventează.

Link carte: Întoarcerea fiului risipitor

Distribuie:
Etichete:
Sunt Viorel Moraru, autor, publicist și redactor șef al Editurii Ler. Pentru colaborări, mă poți contacta la [email protected] sau telefonic 0730.426.278.

Din aceeași categorie:

Ai nevoie de o editură?

Noi îți publicăm cartea!