*
Book Trailer - Întoarcerea fiului risipitor (volum de poezii)

În fiecare vers se simte mândria și admirația pentru tradițiile și valorile creștine care au format națiunea, la fel se simte și repulsia față de trădare, hoție, exploatare, minciună.

~   Articol publicat de Viorel Moraru, în 18.02.2024   ~

"Întoarcerea fiului risipitor" este o colecție de versuri scrise de un autor tânăr, cu un viitor promițător. Poeziile lui Ștefan Gabriel Mateescu explorează legătura strânsă dintre identitatea națională și credința religioasă.

Prin versurile sale, autorul își exprimă dragostea pentru patrie, reliefând frumusețea naturii și istoria îndepărtată. În fiecare vers se simte mândria și admirația pentru tradițiile și valorile creștine care au format națiunea, la fel se simte și repulsia față de trădare, hoție, exploatare, minciună.

Ștefan Gabriel Mateescu este un tânăr pasionat și devotat, care își croiește propriul său drum în peisajul literar contemporan. Poeziile sale emană emoții, sunt pline de simboluri și metafore. Talentul acestui tânăr autor nu se rezumă doar la poezie, el experimentează și în domeniul literaturii, încântând cititorii cu povești pline de suspans, aventură și introspecție. Fiecare carte a lui Ștefan este o fereastră către o lume nouă, cu fiecare scriere, el evoluează și se reinventează.

Cartea poate fi găsită în secțiunea MAGAZIN.

Distribuie:
Etichete:
Sunt Viorel Moraru, autor, publicist și redactor șef al Editurii Ler. Pentru colaborări, mă poți contacta la [email protected] sau pe WhatsApp 0730.426.278.

Din aceeași categorie:

Ai nevoie de o editură?

Noi îți publicăm cartea!